Αρχική » Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις » Γραμματείας Σχολής Προπτυχιακό » Προβολή ανακοίνωσης

Προβολή ανακοίνωσης

24.04.2015

Εαρινές δηλώσεις 2015

Ανακοινώνονται στους φοιτητές της Νομικής Σχολής τα εξής:

1. Οι δηλώσεις μαθημάτων-συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο 2014-2015 θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά, από Παρασκευή 24/04/2015 έως και Παρασκευή 15/05/2015 μέσω της ιστοσελίδας της Σχολής [http://www.law.uoa.gr – προπτυχιακές σπουδές – φοιτητικές υπηρεσίες - http://my-studies.uoa.gr.].

Για όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα τροποποίησης της δήλωσής τους.

Η δήλωση μαθημάτων έχει ισχύ μόνο για το ακαδημαϊκό έτος στο οποίο υποβάλλεται και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και εγγραφή στο εξάμηνο.

α) Οι φοιτητές των εξαμήνων  από 1ο εως 2ο εξάμηνο έχουν δικαίωμα δήλωσης μέχρι και οκτώ (8) μαθημάτων-συγγραμμάτων εαρινών εξαμήνων διδασκαλίας.

β) Οι φοιτητές των εξαμήνων  από 3ο έως και 7ο εξάμηνο φοίτησης έχουν δικαίωμα δήλωσης έως (12) δώδεκα μαθημάτων εαρινού εξαμήνου διδασκαλίας και (8) οκτώ το πολύ συγγραμμάτων των αντίστοιχων εαρινών μαθημάτων. Στα παραπάνω μαθήματα συμπεριλαμβάνονται και αυτά προς αναβαθμολόγηση (σας υπενθυμίζουμε ότι :  το δικαίωμα αναβαθμολόγησης ισχύει για 6 (έξι) οποιαδήποτε μαθήματα από το 5ο εξάμηνο φοίτησης και πέρα χωρίς δικαίωμα συγγραμμάτων για τα μαθήματα αυτά).

γ) Οι επι πτυχίω φοιτητές  (9ο εξάμηνο και άνω, καθώς και οι φοιτητές του 8ου  εξαμήνου) έχουν δικαίωμα δήλωσης όλων των μαθημάτων που οφείλουν, χειμερινών και εαρινών εξαμήνων διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών προς αναβαθμολόγηση

 (έξι οποιαδήποτε μαθήματα).

Οι φοιτητές που βρίσκονται στο  8ο ,9ο,10ο, 11ο και 12ο εξάμηνο φοίτησης έχουν δικαίωμα δήλωσης οκτώ (8) το πολύ συγγραμμάτων (μόνο των αντίστοιχων εαρινών μαθημάτων εξαιρουμένων αυτών προς αναβαθμολόγηση και αυτών που ήδη έχουν παραλάβει σύγγραμμα).

Τα υποχρεωτικής επιλογής μαθήματα:

α) Ιστορία Πολιτικών και Συνταγματικών Θεσμών

β) Δίκαιο Περιβάλλοντος και

γ) Διεθνές Ποινικό Δίκαιο

θα δηλώνονται στην ηλεκτρονική δήλωση στην ενότητα που επιθυμεί ο κάθε φοιτητής και καμία αλλαγή δεν θα γίνεται από τη Γραμματεία της Σχολής.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης μαθημάτων θα πρέπει αυτή υποχρεωτικά να εκτυπώνεται από όλους προκειμένου να την προσκομίσετε εάν σας ζητηθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr πρέπει να έχετε δηλώσει τα ίδια συγγράμματα με αυτά που δηλώσατε στην ιστοσελίδα της Σχολής και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να τα παραλάβετε.

Η δήλωση των συγγραμμάτων στο σύστημα EUDOXUS θα πρέπει να γίνει μέχρι και τις 30 Απριλίου 2015

Η δήλωση που κάνετε έχει τη μορφή υπεύθυνης δήλωσης με όλες τις συνέπειες περί ψευδούς δήλωσης.

2. Στις 15/05/2015 το σύστημα θα κλειδωθεί από τη Γραμματεία και δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα υποβολής δήλωσης μαθημάτων-συγγραμμάτων ή τροποποίησης της ήδη υπάρχουσας.

Οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής στις φοιτητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, δηλαδή να έχουν ως όνομα χρήστη slw και τα επτά τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου.