Αρχική » Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις » Γραμματείας Σχολής Προπτυχιακό » Προβολή ανακοίνωσης

Προβολή ανακοίνωσης

04.03.2020

ΕΠIΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Η Συνέλευση της Σχολής με τις από 17.4.2019 και 17.7.2019 αποφάσεις της συγκρότησε την Επιτροπή Κατατάξεων για τις κατατακτήριες εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 ως εξής: Κοσμήτορας καθηγήτρια Καλλιόπη Χριστακάκου-Φωτιάδη, καθηγητές Ηλίας Αναγνωστόπουλος και Σπυρίδων Βλαχόπουλος, αναπληρώτρια καθηγήτρια Παρασκευή Παπαρσενίου, επίκουροι καθηγητές Νικόλαος Λίβος, Ζαφείριος Τσολακίδης και Ανδρέας Τσουρουφλής.

Επίσης η Συνέλευση της Σχολής με τις από 17.4.2019 και 11.12.2019 αποφάσεις της όρισε τους βαθμολογητές και αναβαθμολογητές ως εξής:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Βαθμολογητές: Αναπληρωτής καθηγητής Γεώργιος Γεωργιάδης και επίκουρος καθηγητής Βάγιας Παναγιωτόπουλος

Αναβαθμολογητής: Αναπληρωτής καθηγητής Κλεάνθης Ρούσσος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Βαθμολογητές: Επίκουρη καθηγήτρια Αικατερίνη Ηλιάδου και επίκουρος καθηγητής Νικόλαος Παπασπύρου

Αναβαθμολογητής: Αναπληρωτής καθηγητής Βασίλειος Κονδύλης

ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Βαθμολογητές: Επίκουρη καθηγήτρια Αγλαΐα Λιούρδη και επίκουρος καθηγητής Γεώργιος Τριανταφύλλου

Αναβαθμολογητής: Επίκουρη καθηγήτρια Αθανασία Διονυσοπούλου

Επισημαίνεται ότι η Επιτροπή Κατατάξεων συγκροτείται σύμφωνα με το άρθρο 2, παρ. 5 της υπ’ αριθμ. Φ1/192329/Β3 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 3185/τ. Β΄/16.12.2013) ενώ οι βαθμολογητές και ο αναβαθμολογητής για κάθε εξεταζόμενο μάθημα ορίζονται σύμφωνα με το άρθρο 2, παρ. 8 της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης.

Από τη Γραμματεία