Αρχική » Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις και Προκηρύξεις » Προκηρύξεις - Εξελίξεις μελών ΔΕΠ » Προβολή ανακοίνωσης

Προβολή ανακοίνωσης

03.01.2020

Εκλογή κυρίας Ρ.-Εμ. Παπαδοπούλου στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και στο γνωστικό αντικείμενο "Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης" (ΑΡΡ 11302)

Κρίση για την πλήρωση μίας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή του Τομέα Διεθνών Σπουδών με γνωστικό αντικείμενο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» και Κωδικό ΑΠΕΛΛΑ ΑΡΡ 11302 (μοναδική υποψήφια η μόνιμη επίκουρος καθηγήτρια Ρεβέκκα-Εμμανουέλα Παπαδοπούλου)

 

 

Η Συνεδρία του Εκλεκτορικού Σώματος για την παραπάνω κρίση, πραγματοποιήθηκε κατά την 3η Συνέλευση της Νομικής Σχολής του ακ. έτους 2019-2020, στις 11.12.2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 π.μ.

 

Σύνολο μελών Εκλεκτορικού Σώματος:     15

Παρόντα μέλη Εκλεκτορικού Σώματος:    11

Με φυσική παρουσία:                          6

Με τηλεδιάσκεψη:                               5

 

Υπέρ της εκλογής της μόνιμης επίκουρου καθηγήτριας κυρίας Ρεβέκκας-Εμμανουέλας Παπαδοπούλου στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή ψήφισαν έντεκα (11) μέλη του Εκλεκτορικού Σώματος, δηλαδή το σύνολο των παρόντων.

 

Επομένως το Εκλεκτορικό Σώμα ομόφωνα αποφασίζει την εκλογή της κυρίας Ρεβέκκας-Εμμανουέλας Παπαδοπούλου του Γεωργίου, στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή του Τομέα Διεθνών Σπουδών και στο γνωστικό αντικείμενο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».